آموزش کامل طرز تهیه خوراک کوفته‌ ریزه با پاستا یک غذای ایتالیایی
اس ام اس عکس جوک بازیگران
آموزش کامل طرز تهیه خوراک کوفته‌ ریزه با پاستا یک غذای ایتالیایی
یک شنبه 27 تير 1395 ساعت 21:37 | بازدید : 334 | نویسنده : بهی | ( نظرات )

آموزش کامل طرز تهیه خوراک کوفته‌ ریزه با پاستا یک غذای ایتالیایی

خوراک کوفته‌ ریزه با پاستا , طرز تهیه خوراک کوفته‌ ریزه با پاستا , پخت غذای خوراک کوفته‌ ریزه با پاستا

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه خوراک کوفته‌ ریزه با پاستا را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای خوراک کوفته‌ ریزه با پاستا ۴ نفر:

 گوشت چرخ‌کرده : ۴۵۰ گرم

پیاز بزرگ : یک عدد

سیر (له‌شده یا رنده‌شده) : یک حبه

جعفری تازه (خردشده) : ۵۰ گرم یا یک پیمانه

تخم‌مرغ (سفیده و زرده آن با هم مخلوط شود) : یک عدد

روغن زیتون : ۲ قاشق سوپ‌خوری

پنیر پارمسان رنده شده  : ۶۰ میلی‌لیتر یا ۴ قاشق سوپ‌خوری

تالیاتلی یا هر نوع پاستای دیگر آبکش‌شده : ۲ پیمانه

خمیر تازه داخل نان فانتزی : یک پیمانه

نمک و فلفل : به مقدار لازم

مواد لازم برای سس :

 پیاز (ریز خرد شود) : یک عدد

گوجه‌فرنگی (ریز خرد شود) : ۴۰۰ گرم

رب گوجه‌فرنگی : ۵ قاشق سوپ‌خوری

پودر آویشن یا پودر ارگانو : یک قاشق چای‌خوری

فلفل سبز (ترجیحا تند باشد) : ۲ عدد

نمک و فلفل : به مقدار لازم

خوراک لوبيا چيتی با قارچ خوشمزه , طرز تهیه خوراک لوبيا چيتی با قارچ خوشمزه , پخت غذای خوراک لوبيا چيتی با قارچ خوشمزه

طرز تهیه خوراک کوفته‌ ریزه با پاستا :

گوشت چرخ‌کرده، سیر، پیاز، جعفری خرد شده، خمیر نان و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و با دست خوب ورز دهید. سپس تخم‌مرغ زده‌شده را به آن اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید.با این میزان مواد، ۲۰ عدد کوفته‌ریزه آماده می‌شود. پس از اینکه مخلوط گوشتی را به صورت کوفته درآوردید، روغن زیتون را داخل تابه‌ای ریخته و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا کمی داغ شود، سپس کوفته‌ریزه‌ها را در روغن تفت داده و بپزید. کوفته‌ها را حین سرخ شدن، مرتب هم‌بزنید تا همه جای آنها کاملا سرخ شود و بعد آنها را به ظرف مخصوص فر منتقل کنید.برای آماده کردن سس کافی است همه مواد مورد نیاز برای آن را با هم مخلوط کرده و روی کوفته‌ریزه‌ها بریزید. در ظرف را بگذارید و آن را داخل فر قرار دهید. فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت یا شماره۶ قرار دهید. مدت زمان لازم برای پخت این خوراک یک ساعت است. پس از پایان پخت، پنیر را روی خوراک بریزید و همراه پاستای آبکش‌شده سرو کنید.

نکته: پس از گذشت نیم‌ساعت از پخت خوراک، یک بار مواد را هم بزنید.

منبع : hamshahrionline.ir

آموزش کامل طرز تهیه خوراک کوفته‌ ریزه با پاستا یک غذای ایتالیایی



|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








نویسندگان
آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 3631
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 3

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 683
:: باردید دیروز : 36
:: بازدید هفته : 868
:: بازدید ماه : 7171
:: بازدید سال : 106217
:: بازدید کلی : 376448